Wat kan ik doen?

June 17th, 2010 · by admin · NextEnergy

Iedereen kan mee doen en dit kan op verschillende niveau’s. Liefst willen we een mate van betrokkenheid creëren en vragen we je mee te discussiëren op de Linkedin groep ‘Duurzame Energie’ en mee te lezen en te reageren op nieuws & blogs.

Mocht je graag een stap verder gaan en actief wil meedenken aan nieuwe ideeen en energie oplossingen kan je je inschrijven voor het NextEnergy platform. Je moet hiervoor een aantal vragen beantwoorden, waarna je wordt toegelaten. Voor leden van het platform worden events georganiseerd en challenges (duidelijke vraagstellingen binnen duurzame energie oplossingen) opgezet. Het motto is dan ook dat we samen de transitie naar duurzame energie echt actief kunnen bevorderen.

2 Responses to “Wat kan ik doen?”

  1. Beste,

    Ik kan meerwaarde leveren op het gebied van terugverdientijd berekeningen. Dat zegt iedereen, dat weet ik. Verschil is dat mijn berekeningen geredeneerd zijn vanuit een investeringsoogpunt. Zonder subsidie.

    Met groet,
    Luuk

    PS: Ik zit niet echt in de buurt van de Randstad.. 😉

  2. Stop CO2

Leave a Reply